Adres
Steenberg 96, Pollare 9401
Openingsuren
Maandag tot vrijdag:
op afspraak
Zaterdag:
11:00 tot 18:00h
Bij Terra di Rovo worden de druiven uitsluitend met de hand geplukt, in kleine kistjes en binnen zeer korte tijd na de oogst naar de kelder gebracht om de versheid van elke afzonderlijke tros te behouden. De druiven gaan onmiddellijk in de pers en de most gist spontaan gedurende een paar dagen.
De gisting in stalen vaten gebeurt op een volledig natuurlijke manier, zodat het oorspronkelijke aroma en de body van de wijn op geen enkele manier veranderen. Zodra het gistingsproces is voltooid, wordt de wijn gescheiden van de grove droesem. De stabilisatie van de wijn en het tartraat vindt plaats tijdens de winterkou.
Zeer intense paarse pigmentatie, met delicate paarse reflecties.
Wouter De Nul staat voor U klaar met professioneel wijnadvies. Maak kennis met zijn brede selectie wijnontdekkingen uit de hele wereld.
Wouter De Nul
Maître-Sommelier Wereldwijnmeester
Wouter De Nul heeft een passie voor lekkere kwaliteitswijnen. Hij is geen onbekende in het Ninoofse wijnmilieu en ondertussen ver daarbuiten. Wouter is wijnmeester van de in 2005 opgerichte wijncommanderij Nova Zembla in Ninove. In datzelfde jaar behaalde hij het diploma sommelier in Franse wijnen aan het Eigentijds Vlaams Wijninstituut. Ook buiten Frankrijk worden lekkere wijnen gemaakt, dus ging Wouter zich verder verdiepen in wat elders in de wereld aan kwaliteitswijnen wordt geproduceerd. Twee jaar later behaalde hij het diploma Wereldwijnmeester. Maar daar bleef het niet bij…
Openingsuren
Maandag tot vrijdag:
op afspraak
Zaterdag:
11:00 tot 18:00h